Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vitasorozat a 30-40 évre szóló budapesti városfejlesztési elképzelésekről

MTI
2002.02.19. 06:07
A budapesti városfejlesztési koncepció végleges formába öntése előtt szakmai vitasorozat kezdődik kedden a Városházán a főváros főépítészének és a szakértői munkacsoportnak a részvételével. A több mint négyévi munka után elkészült koncepció mintegy 30-40 évre szóló jövőképet, és egy ezen alapuló 15 éves, hosszú távú fejlesztési stratégiát vázol fel a főváros számára.

Annak érdekében, hogy a koncepció végleges változata minél szélesebb szakmai és társadalmi körök egyetértését tükrözze, február 19. és március 26. között négy szakmai vitafórumra kerül sor Főpolgármesteri Hivatalban. A keddi rendezvény fő vitatémái: a főváros közlekedési szerepe a térségben, gazdasági fejlődésének főbb irányvonalai, valamint Budapest és az agglomeráció együttműködése.