Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Vitasorozat a 30-40 évre szóló budapesti városfejlesztési elképzelésekről

MTI
2002.02.19. 06:07
A budapesti városfejlesztési koncepció végleges formába öntése előtt szakmai vitasorozat kezdődik kedden a Városházán a főváros főépítészének és a szakértői munkacsoportnak a részvételével. A több mint négyévi munka után elkészült koncepció mintegy 30-40 évre szóló jövőképet, és egy ezen alapuló 15 éves, hosszú távú fejlesztési stratégiát vázol fel a főváros számára.

Annak érdekében, hogy a koncepció végleges változata minél szélesebb szakmai és társadalmi körök egyetértését tükrözze, február 19. és március 26. között négy szakmai vitafórumra kerül sor Főpolgármesteri Hivatalban. A keddi rendezvény fő vitatémái: a főváros közlekedési szerepe a térségben, gazdasági fejlődésének főbb irányvonalai, valamint Budapest és az agglomeráció együttműködése.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek