Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kuncze vitára hívja Pokornit

MTI
2002.02.22. 15:15
Vitára hívja a Fidesz elnökét Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke. Az SZDSZ-es politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett Pokorni Zoltán egy korábbi nyilatkozatára, amelyben a legnagyobb kormánypárt elnöke felajánlotta: kész vitába szállni az ellenzéki pártok vezetőivel. Kuncze Gábor elmondta, az Országgyűlés jövő keddi ülésén a napirendről történő szavazásig vesznek részt, utána viszont "nem kívánnak asszisztálni a parlament tönkretételéhez".

"Sajnáljuk, hogy az elmúlt időszakban egyetlen szakmai fórumon nem találkozhattunk Kuncze Gáborral. Megértjük, hogy fájlalja, hogy ezt a lehetőséget elszalasztotta, de emiatt csak saját magát okolhatja. A Fidesz elnöke vitára szóló kihívását elfogadja, azt az előzetes megbeszéléseknek megfelelően a Magyar Szocialista Párt elnökével fogja lefolytatni" - áll a Fidesz közleményében.