Judit
2 °C
7 °C

Kuncze hiába várja vitára Pokornit

Népszabadság
2002.02.23. 09:48
Vitára hívja Pokorni Zoltánt, a Fidesz elnökét Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke - közölte a Népszabadság. Kuncze emlékeztetett Pokorni egy nyilatkozatára, amelyben a legnagyobb kormánypárt elnöke felajánlotta: kész vitába szállni az ellenzéki pártok vezetőivel. Az SZDSZ elnöke sérelmezte, hogy a csütörtöki hatpárti egyeztetésen a Fidesz elnöke nem kért bocsánatot az Országgyűlés február 5-i ülésén történt ?minden határon túllépő hazaárulózásért?. A politikában ennél nagyobb sértés nem létezik, és e fölött nem lehet átlépni ? tette hozzá. Mint mondta, a kampány hangneméért a Fideszt terheli a felelősség

A Fidesz közleményben reagált az SZDSZ elnökének nyilatkozatára. E szerint ?a Fidesz elnöke a vitára szóló kihívást elfogadja, azt az előzetes megbeszéléseknek megfelelően a Magyar Szocialista Párt elnökével fogja lefolytatni?. Érdeklődésünkre a Fideszben közölték, a közleményben nem elírás történt. Mint fogalmaztak, az SZDSZ és az MSZP elnöke többször is hangoztatta, hogy azonosak a céljaik, a terveik, tehát éppen elég, ha a Fidesz elnöke az MSZP elnökével vitázik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?