Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kupa Mihály aggódik Magyarország megítéléséért

MTI
2002.02.23. 13:39
A Centrum párt rendkívüli aggodalommal figyeli, hogy az egyre durvább választási kampányban a politika kikerült az utcára - jelentette ki Kupa Mihály, a szervezet elnöke szombaton, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján. Kupa Mihály szerint szerencsétlen dolog az, hogy a különböző irányzatok az utcán küzdenek egymással, mert annak már semmi köze a demokratikus választási kampányhoz. Úgy vélte: ez a politizálási mód nem tesz jót Magyarország nemzetközi megítélésének sem. A pártelnök aggodalmának adott hangot amiatt is, hogy szerinte romlik Magyarország viszonya a szomszédos országokkal. A pártelnök hangot adott annak a véleményének is, hogy a lépésről, lépésre romló kapcsolatok helyett Magyarországnak törekednie kell a minél jobb együttműködésre a szomszédos országokkal.

A sajtótájékoztatón Helmeczy László, a Centrum párt alapítója, a térségi önkormányzat elnöke arról szólt, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye mind a tíz választókerületében összegyűjtötték már az ajánlószelvényeket a szervezet egyéni képviselőjelöltjei és természetesen területi listát is állítanak.