Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A dombóvári SZDSZ-jelölt tagadja, hogy kopogtatócédulákat vett

2002.02.27. 17:06
Székely Attila az SZDSZ dombóvári országgyűlési képviselőjelöltje közlemény útján tagadja, hogy pénzért vásárolt kopogtatócédulákat. Az ezt állító Magyar Nemzettől helyreigazítást, a forrásként megnevezett Munkáspárttól elégtételt követel.

"Nem felel meg a valóságnak az az állítás, miszerint pénzt adtam volna a kopogtatócédulákért. Hazugság ez akkor is, ha a jobboldali propagandalap, a Magyar Nemzet találta ki, akár a Munkáspárt, amelyre hivatkozik. Ezzel szemben tény, hogy a Tolna megyei 4. sz. egyéni választókerületi jelöltek közül elsők között a szükségesnél jóval több ajánlószelvényt gyűjtöttem össze és adtam le a helyi választási bizottságnak, mely már egy hete (február 20-án) regisztrált, mint hivatalos képviselőjelöltet. Ez elfogadhatatlan. Éppen ezért, elvárom, hogy a személyemet hírbe hozó Munkáspárt, és a Magyar Nemzet nevét viselő országos napilap megkövessen, és sajtó helyreigazítási kérelmemnek helyt adjon. "

A Magyar Nemzet szerdai számában a Munkáspárt dombóvári elnökére hivatkozva azt közölte, hogy Székely Attila darabonként ötszáz forintért vásárolt kopogtatócédulákat. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság nyomozást indított.