Árpád
-2 °C
3 °C

Orbán: nem időszerű a Fidesz-MIÉP szövetség kérdése

MTI
2002.02.27. 18:27
Orbán Viktor szerint nem szükséges a magyar és az olasz miniszterelnök személyes beavatkozása azokba a már folyó eljárásokba, amelyek az olasz vadászok által a magyarországi védett madárállományban okozott felmérhetetlen károk ügyében folynak.
A miniszterelnök a szerdai kormányülést követően annak kapcsán beszélt erről kérdésre válaszolva, hogy csütörtökön, a fővárosban tárgyal olasz partnerével, Silvio Berlusconival.

Orbán Viktor közölte: a Terror Háza múzeum megtekintésére ingyen utazhatnak vasúton, iskolailag szervezett formában a diákcsoportok.

Azzal a felvetéssel kapcsolatban, hogy a MIÉP felajánlotta külső támogatását arra az esetre, ha a polgári erők kisebbségi kormányt alakítanának a választás után, Orbán Viktor leszögezte, "ez a kérdés nem időszerű, majd a választók eldöntik, hogy milyen felelősséggel bíznak meg".

Szavai szerint mindig óvakodott a pozíciók osztásától, csak munkát szokott osztani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?