Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csurka István bemutatta Kossuth Lajos állatorvost

MTI
2002.02.27. 21:08
Csurka István pártelnök szerdán Nyírbátorban politikai nagygyűlésen ismertette a Magyar Igazság és Élet Pártja programját, s bemutatta Kossuth Lajos állatorvost, a nyírbátori választókerület MIÉP-es képviselőjelöltjét. Csurka István szerint "az ország nincs jó helyzetben". Rámutatott: a GDP ugyan növekszik, s a kormánynak vannak épkézláb elképzelései, de összességében több ember hal meg, mint amennyi megszületik.
Csurka István idézte a Világbank prognózisát, amely szerint az ország lélekszáma 7 millióra csökken.
- Akik jönnek akárhonnan, akik itt a nyakunkra szaporodnak, azok hozzájutnak a javakhoz, övék lesz a hatalom, a tájékoztatás, a pénz mellett a képernyő - jelentette ki Csurka István.
Rámutatott: a nemzeti erők az első ütközetet a Terror Házánál vasárnap megnyerték. A MIÉP-elnök meggyőződése szerint március 15-én, a Hősök terén, a párt nagygyűlésén a háborút is megnyerik békés eszközökkel.