Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Csurka István bemutatta Kossuth Lajos állatorvost

MTI
2002.02.27. 21:08
Csurka István pártelnök szerdán Nyírbátorban politikai nagygyűlésen ismertette a Magyar Igazság és Élet Pártja programját, s bemutatta Kossuth Lajos állatorvost, a nyírbátori választókerület MIÉP-es képviselőjelöltjét. Csurka István szerint "az ország nincs jó helyzetben". Rámutatott: a GDP ugyan növekszik, s a kormánynak vannak épkézláb elképzelései, de összességében több ember hal meg, mint amennyi megszületik.
Csurka István idézte a Világbank prognózisát, amely szerint az ország lélekszáma 7 millióra csökken.
- Akik jönnek akárhonnan, akik itt a nyakunkra szaporodnak, azok hozzájutnak a javakhoz, övék lesz a hatalom, a tájékoztatás, a pénz mellett a képernyő - jelentette ki Csurka István.
Rámutatott: a nemzeti erők az első ütközetet a Terror Házánál vasárnap megnyerték. A MIÉP-elnök meggyőződése szerint március 15-én, a Hősök terén, a párt nagygyűlésén a háborút is megnyerik békés eszközökkel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek