Judit
3 °C
7 °C

'Közkívánatra' újra Orbán beszéd

MTI
2002.03.01. 07:42
Nézői telefonokra hivatkozva a köztévé megismétli Orbán Viktor miniszterelnök, a Terror Háza előtt tartott megnyitó beszédét - számolt be a hírről a pénteki Magyar Hírlap. A lap emlékeztet: a kormányfő országértékelő beszédét kétszer ismételték mostanában, míg az utolsó tévés interjút is eddig már kétszer vetítették le. Sem nézettségi adatokat, sem az ismétlést kérők számát nem árulták el az MTV-ben a vasárnap, élőben közvetített Terror Háza megnyitójával kapcsolatban - számolt be a Magyar Hírlap.

A köztévében mindesetre úgy döntöttek: pénteken este 10 órakor az eredeti programot megváltoztatva, ismét műsorra tűzik a megnyitóünnepséget, benne Orbán Viktor beszédével. A múlt héten, a kormányfővel készített televíziós interjút igen sajátságosan, az olimpiai közvetítést megszakítva adták le újra az m2-esen. Szintén ezen az adón ismételték meg Orbán Viktor évértékelő beszédét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?