Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

'Közkívánatra' újra Orbán beszéd

MTI
2002.03.01. 07:42
Nézői telefonokra hivatkozva a köztévé megismétli Orbán Viktor miniszterelnök, a Terror Háza előtt tartott megnyitó beszédét - számolt be a hírről a pénteki Magyar Hírlap. A lap emlékeztet: a kormányfő országértékelő beszédét kétszer ismételték mostanában, míg az utolsó tévés interjút is eddig már kétszer vetítették le. Sem nézettségi adatokat, sem az ismétlést kérők számát nem árulták el az MTV-ben a vasárnap, élőben közvetített Terror Háza megnyitójával kapcsolatban - számolt be a Magyar Hírlap.

A köztévében mindesetre úgy döntöttek: pénteken este 10 órakor az eredeti programot megváltoztatva, ismét műsorra tűzik a megnyitóünnepséget, benne Orbán Viktor beszédével. A múlt héten, a kormányfővel készített televíziós interjút igen sajátságosan, az olimpiai közvetítést megszakítva adták le újra az m2-esen. Szintén ezen az adón ismételték meg Orbán Viktor évértékelő beszédét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek