Aliz
6 °C
14 °C

Torgyán: az FKGP mindenkitől független

2002.03.06. 21:22
Az FKGP független az MSZP-től is és a Fidesztől is - hangsúlyozta szerdán Fülöpszálláson Torgyán József. A Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt elnöke Zsikla Győző FKGP-képviselőjelölt választási fórumán mondott beszédet. Torgyán József elöljáróban leszögezte: "Csurka István önleleplező nyilatkozatából kiderült, hogy aki a MIÉP-re szavaz, az a Fideszre szavaz".

Hiszen Csurka István bejelentette, hogy a Magyar Igazság és Élet Pártja több mint száz képviselőjelöltet visszaléptet a Fidesz javára - mondta Torgyán József. A kisgazda pártelnök szerint "ez a választópolgárok durva becsapását jelenti." Torgyán József közölte: "aki a többpárti parlamenti demokráciát fenn akarja tartani, senki másra nem szavazhat, csak az FKGP-re." A kisgazdapárt nincs koalíciós kényszerben, mindennél fontosabb most az önállóságunk megőrzése - szögezte le. Torgyán József szerint azért fontos az önállóság, hogy pártja mind a bal-, mind a jobboldalnak megálljt tudjon parancsolni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?