Erzsébet
1 °C
4 °C

Csurka szerint megsértődhetnek szavazói

MTI
2002.03.08. 16:14
A bizonytalan megállapításoknak és az elhatárolódásoknak az a veszélye, hogy ez a jelentős erő, ez a magyar keresztyén erő megsértődik, de ezért mi, akik ezt a nagy jelentőségű ajánlatot megtettük, nem leszünk felelősek - mondta Csurka István MIÉP-elnök pénteken az MTI-nek. A politikus a több mint száz MIÉP-es képviselőjelöltnek a Fideszben egyesült erők javára történő második fordulóbeli visszaléptetési ajánlatával kapcsolatos kormányfői kijelentésre reagált.

Csurka István kijelentette: most nem akartak és nem is akarnak azonnali megállapodást kötni, felajánlásukat a választások első fordulójában elért eredmények alapján bekövetkező helyzetre tették, és akkor kell megkezdeni erről az ajánlatról a tárgyalásokat. A politikus arra számít, hogy "azok a kijelentések, amelyek arra irányulnak, hogy nem szükséges a MIÉP-pel megállapodni, a választások első fordulója után az eredmények láttán elporladnak". Hozzátette: ezért nem tartják lényegesnek azt, ha az első forduló eredményének ismerete előtt bárki bármit mond.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?