Botond, Mózes
EUR 390,12 Ft
USD 373,98 Ft
12 °C
29 °C

Csurka szerint megsértődhetnek szavazói

MTI
2002.03.08. 16:14
A bizonytalan megállapításoknak és az elhatárolódásoknak az a veszélye, hogy ez a jelentős erő, ez a magyar keresztyén erő megsértődik, de ezért mi, akik ezt a nagy jelentőségű ajánlatot megtettük, nem leszünk felelősek - mondta Csurka István MIÉP-elnök pénteken az MTI-nek. A politikus a több mint száz MIÉP-es képviselőjelöltnek a Fideszben egyesült erők javára történő második fordulóbeli visszaléptetési ajánlatával kapcsolatos kormányfői kijelentésre reagált.

Csurka István kijelentette: most nem akartak és nem is akarnak azonnali megállapodást kötni, felajánlásukat a választások első fordulójában elért eredmények alapján bekövetkező helyzetre tették, és akkor kell megkezdeni erről az ajánlatról a tárgyalásokat. A politikus arra számít, hogy "azok a kijelentések, amelyek arra irányulnak, hogy nem szükséges a MIÉP-pel megállapodni, a választások első fordulója után az eredmények láttán elporladnak". Hozzátette: ezért nem tartják lényegesnek azt, ha az első forduló eredményének ismerete előtt bárki bármit mond.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek