Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kovács a demokráciát félti a Fidesz-MIÉP koalíciótól

MTI
2002.03.09. 13:11
Kovács László szerint meg kell óvni a magyar demokráciát a Fidesz-MIÉP-koalíciótól. A szocialista párt elnöke erről az MSZP Harmadik Hullám Platform II. Országos Találkozóján beszélt szombaton Budapesten. Kifejtette, hogy Csurka István bejelentése, miszerint kész visszaléptetni a második fordulóban a MIÉP jelöltjeit a Fidesz javára, tiszta helyeztet teremtett, szalonképtelenné tette a Fideszt, ám a két párt koalíciója már az országot tenné azzá. Kovács László közölte: nyilvánvaló összjáték van a Fidesz és a MIÉP között.

Szerinte ez a közszolgálati médiumok összetételében, az olyan rádióműsorokban, mint a Vasárnapi Újság, továbbá a Terror Háza előtti közös demonstrációban nyilvánul meg. A pártelnök úgy vélte, egyre erősebb a kormányváltó hangulat az országban, mert a kabinet egyre kevésbé tudja elhitetni, hogy Magyarország négy év alatt "tejjel, mézzel folyó Kánaánná vált".