Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyógyfürdőt avatott Orbán Hévízen

MTI
2002.03.09. 14:11
Az utazók védőszentje, Szent Kristóf nevét viselő, 400 millió forint költséggel megépült gyógyfürdőt avatott szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Hévízen, a Hotel Carbonában. Ha el akarjuk adni mindazt, amit Magyarország a turizmusban nyújtani tud, akkor a sajátos adottságokat, a termálvizet, az építészeti fantáziát és a magyar kultúrát együttesen kell bemutatnunk a nagyvilágnak - mondta avató beszédében Orbán Viktor. Amikor azt mondjuk, hogy a jövő elkezdődött, akkor azt ilyen - magyar tervekből és forrásból, magyar tulajdonosok számára, magyar kivitelezőkkel megvalósuló - beruházásokkal képzeljük el - fogalmazott Orbán Viktor.

A gyógyfürdőt Tőkés László királyhágómelléki református püspök áldotta meg, és Bencsik Pál címzetes apát szentelte fel. Orbán Viktor kora délután a keszthelyi általános művelődési központba látogatott, ahol ő végezte el a kezdőrúgást a város futballcentenáriumára rendezett ifjúsági teremtorna döntő mérkőzésén.