Erik, Alexandra
EUR 386,14 Ft
USD 365,83 Ft
11 °C
23 °C

Gyógyfürdőt avatott Orbán Hévízen

MTI
2002.03.09. 14:11
Az utazók védőszentje, Szent Kristóf nevét viselő, 400 millió forint költséggel megépült gyógyfürdőt avatott szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Hévízen, a Hotel Carbonában. Ha el akarjuk adni mindazt, amit Magyarország a turizmusban nyújtani tud, akkor a sajátos adottságokat, a termálvizet, az építészeti fantáziát és a magyar kultúrát együttesen kell bemutatnunk a nagyvilágnak - mondta avató beszédében Orbán Viktor. Amikor azt mondjuk, hogy a jövő elkezdődött, akkor azt ilyen - magyar tervekből és forrásból, magyar tulajdonosok számára, magyar kivitelezőkkel megvalósuló - beruházásokkal képzeljük el - fogalmazott Orbán Viktor.

A gyógyfürdőt Tőkés László királyhágómelléki református püspök áldotta meg, és Bencsik Pál címzetes apát szentelte fel. Orbán Viktor kora délután a keszthelyi általános művelődési központba látogatott, ahol ő végezte el a kezdőrúgást a város futballcentenáriumára rendezett ifjúsági teremtorna döntő mérkőzésén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!15%
5990 Ft
5092 Ft
15%
4690 Ft
3987 Ft
  • Eladnék
  • Betét