Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Húsz főtisztviselőt neveztek ki

2002.03.11. 12:52
A főtisztviselői kar állományából húszan, a központi tisztikar állományából pedig 88-an vehették át kinevezésüket Pintér Sándor belügyminisztertől hétfőn Budapesten. A főtisztviselői és a központi tisztikar állományába felvett 108 főt, eredményes pályázatuk alapján, Orbán Viktor miniszterelnök február 15-i hatállyal nevezte ki. A Belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen a tárca vezetője kiemelte: a főtisztviselőknek és központi tisztikar tagjainak pártpolitika-semlegesen kell végezniük munkájukat, ezzel, illetve szakmai tudásukkal és elhivatottságukkal tudnak megfelelő tekintélyt szerezni hivatásuknak.

Utalt arra: a köztisztviselői életpályamodell kialakítása mellett, a parlament tavaly egy olyan főtisztviselői és központi tisztikar felállításáról is döntött, amelynek tagjai komplex gondolkodásmóddal és stratégiai szemlélettel képesek feladatokat meghatározni, még hatékonyabbá téve a kormányzást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek