Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Befejezte az éhségsztrájkot a Munkáspárt alelnöke

MTI
2002.03.12. 10:41
Sikeresnek értékelte és befejezte az éhségsztrájkot kedden Vajnai Attila, a Munkáspárt alelnöke, valamint tizenegy, vele együtt demonstráló párttársa és szimpatizáns. Vajnai Attila az MTI-nek elmondta: az ORTT szerdán soron kívül tárgyalja a Munkáspártnak a Magyar Televízióval szembeni beadványát, így jó esély van arra, hogy sérelmeikre törvényes megoldás születik.

Véleménye szerint ügyüket előmozdította, hogy panaszaikat nemcsak az Országos Választási Bizottság, hanem Mádl Ferenc köztársasági elnök is továbbította a testületnek. Vajnai Attila, aki Tolna megye paksi választókerületében indul országgyűlési képviselőjelöltként, a múlt héten, szerdán kezdett éhségsztrájkba, mert pártja szerint a Magyar Televízió nem biztosít esélyegyenlőséget az országos listát állító pártoknak a választási műsortervében.