Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vizsgálat a hazaárulózás miatt

MTI
2002.03.13. 16:03
A Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal vizsgálja azt a feljelentést, amelyet a február 5-i parlamenti hazaárulózás kapcsán tett két magánszemély a közelmúltban - erősítette meg Horányi Miklós, a Legfőbb Ügyészség szóvivője a Népszava értesülését az MTI érdeklődésére szerdán. - A feljelentést ismeretlen tettes ellen nyújtották be - tette hozzá a szóvivő.

Keller László szocialista országgyűlési képviselő február 5-én ügyrendi felszólalás során közölte: a miniszterelnök bekiabálásában hazaárulónak nevezte az ellenzéket. Ezt követően a szocialista képviselők kivonultak a plenáris ülésről. Február 6-án Kövér László országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke sajtótájékoztató keretében arra a kérdésre, elhangzott-e a parlament előző napi ülésén a hazaáruló kifejezés, azt közölte: sajnálatosan nem először volt rá ok, hogy ez a minősítés az ellenzék egynémely megnyilatkozásával, illetve némelyik képviselőjével kapcsolatban el kellett hogy hangozzon.