Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százötven egyéni jelöltet indít az FKGP

MTI
2002.03.17. 18:55
A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt befejezte a kopogtatócédulák gyűjtését, s ez alapján az országban 150 választókerületben állít egyéni képviselőjelöltet, további háromban még folyik a regisztrációs eljárás, valamint mind a 19 megyében és a fővárosban területi listát állított - jelentette be Torgyán József, az FKGP elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje vasárnap Szarvason.

A pártelnök szerint a jelöltek közül 18-20 olyan is található, akik kerületükben győzelemre számíthatnak annak ellenére, hogy több mint egy éve mind jobbról, mind balról és a média részéről frontális támadást indítottak ellenük. Torgyán József hangoztatta: a kisgazdapárt továbbra is jelentős erővel lesz jelen a parlamentben, és megkerülhetetlen lesz a jövőben is.