Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hét párt állított budapesti listát

MTI
2002.03.18. 12:55
Hét területi lista lesz a fővárosban: az áprilisi országgyűlési választásokon induló pártok közül hetedikként az FKGP nyújtotta be budapesti listáját hétfőn délelőtt - ezt a Fővárosi Választási Iroda helyettes vezetőjétől tudta meg az MTI. Megyesné dr. Hermann Judit elmondta, hogy a választási iroda ellenőrzését követően a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) kedd délutáni ülésén dönt a kisgazda lista nyilvántartásba vételéről.

Az FVB egyúttal kisorsolja azt is, hogy milyen sorrendben szerepeljenek a fővárosi listás szavazólapon a pártok. A kisgazdákkal együtt hét területi pártlista lesz Budapesten (az 1998-as választáson kilenc pártnak sikerült a listaállítás). Az MSZP, a Fidesz-MDF, a Munkáspárt, a MIÉP, az SZDSZ, a Centrum már korábban teljesítette a listaállítás követelményeit. A területi listák benyújtásának határideje hétfőn délután 4 órakor jár le országszerte, Budapesten azonban már több listaállítás nem várható - közölte az irodavezető-helyettes.