Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Módosíthatják a Grespik-ügy bírósági jegyzőkönyvét

Magyar Hírlap
2002.03.28. 08:14
Elképzelhető, hogy kijavítják a Grespik-ügy bírósági jegyzőkönyvét - értesült a Magyar Hírlap. A lap beszámol arról, hogy a Fővárosi Közigazgatási Hivatal jogi képviselője tegnap továbbította főnökének a bírósági tárgyalás jegyzőkönyvét a Grespik-ügyben. Dancsné Simon Mária főosztályvezető, aki a hivatal nevében az egyezséget megkötötte, indokoltnak látná a jegyzőkönyv korrekcióját, mert az szerinte nem mindenben azt tartalmazza, ami a tárgyaláson történt.

Szerda késő délutánra végzett a Grespik-ügy tárgyalási jegyzőkönyvének tanulmányozásával Dancsné Simon Mária, a Fővárosi Közigazgatási Hivatal főosztályvezetője, aki a munkaügyi perben a hivatal jogi képviselője volt. Dancsné a Magyar Hírlapnak elmondta, a jegyzőkönyv nem pontosan rögzítette a történteket, és ezt közli a hivatal megbízott vezetőjével. A főosztályvezető szerint ugyanis az ő joga eldönteni, hogy kérnek-e javítást, kiegészítést, amire a jogszabály lehetőséget ad a per résztvevőinek.