Kupa Mihály várja Orbán Viktor válaszát

MTI
2002.03.28. 12:48
Tokaj hegyalján, de az ország más részén is egy konkrét meghívásra határozott választ vár az ember - hangsúlyozta Kupa Mihály, a Centrum elnöke közleményében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. A pártelnök az elmúlt hét péntekén jelentette be, hogy április 4-re nyilvános beszélgetésre és egy pohár tokaji borra hívta meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Medgyessy Pétert, az MSZP kormányfőjelöltjét.

Medgyessy Péter a meghívást elfogadta. - Nem lepődtem meg, mégis elszomorít, hogy eddig nem volt sikeres az időpont egyeztetés az április 4-ei, a miniszterelnök-jelöltek és köztem zajló esti beszélgetésről munkatársaim és a miniszterelnök úr titkársága között - szögezte le a Centrum elnöke.

Kitért arra, hogy a találkozó időpontját Orbán Viktorhoz igazítaná, megvárná a miniszterelnök Budapestre érkezését, mégsem kapott határozott választ a meghívásra. Borókai Gábor kormányszóvivő korábban úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor április 4-én Kőszegen lesz, ahol Wolfgang Schüssel osztrák kancellárral találkozik.