Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Medgyessy: ha győzünk, nem lesz boszorkányüldözés

2002.03.30. 13:49
Az MSZP választási győzelme esetén nem lesz boszorkányüldözés, a társadalom viszont igényt tart arra, hogy a törvénytelenségeket kivizsgálja az igazságszolgáltatás - jelentette ki Medgyessy Péter szocialista miniszterelnök-jelölt az ATV szombat délelőtti műsorában. Ugyanakkor változtatnának az ÁPV Rt. és a Magyar Fejlesztési Bank vezetésén. Kövér László öngyilkossággal kapcsolatos nyilatkozatairól úgy vélekedett: ez minden jóérzésű embert felháborít, politikai hovatartozástól függetlenül.

Szerinte nincs olyan szövegkörnyezet, amelyben az elhangzottak elfogadhatók. Medgyessy Péter arra a felvetésre reagálva, miszerint elmenne-e április 5-én vitatkozni Orbán Viktorral a Közgázra, ha előtte a miniszterelnök részt venne a szocialisták által javasolt április 3-i Béke Szállóba tervezett szópárbajon, azt válaszolta: "ez nem automatikus, de miért ne mennék el, hiszen 3-án meg tudnánk egyezni abban, hogy 5-én folytatjuk-e vagy sem".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?