Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maczó Ágnes a báránybőrbe bújt farkasokról

MTI
2002.03.31. 12:20
G. Nagyné Maczó Ágnes arra kérte a választókat vasárnap Hajdúdorogon, hogy ne voksoljanak a "báránybőrbe bújt farkasokra". Az FKGP országos alelnöke a Fidesz húsvéti kezdeményezése kapcsán közölte: a politika és az ünnep, a kereszténység pártjának mindennapjaihoz tartozik, húsvétra ezért nem kell kampányszünetet elrendelniük. G. Nagyné Maczó Ágnes úgy fogalmazott: aki húsvét előtt néhány nappal azt üzeni az ország egy részének, hogy öngyilkosságot kell elkövetnie, az nem keresztény - jelentette ki a kisgazda politikus, majd hozzátette: ez a magatartás a keresztény vallással, a keresztény hittel teljesen szemben áll, és "most elárulták, hogy hova tartoznak".

Több ezren vettek részt egyébként vasárnap a hagyományos pászkaszentelésen Hajdúdorogon. A görög katolikus székesegyház kertjében a pászkaszentelésre várók között G. Nagyné Maczó Ágnes mellett ott volt Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök-jelöltje is. A két politikus váltott néhány szót a templomkertben. A rövid beszélgetésből kiderült, hogy G. Nagyné Maczó Ágnes nagyszülei mindkét ágon hajdúdorogiak, így minden évben részt vesz a húsvéti pászkaszentelésen