Ivó, Milán
EUR 383,76 Ft
USD 365,59 Ft
6 °C
26 °C

Halálosan megfenyegettek - állítja egy zsámbéki plébános

MTI
2002.04.15. 07:50
A zsámbéki plébános rendőrségi feljelentést tett szombaton, mert telefonon megfenyegették - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel. Tájékoztatása szerint Holnapi Dénes Tibor (Márton atya) az írásos feljelentés mellé a rendőrségnek megküldte a fenyegetést dokumentáló hangkazettát is.

A rendőrség hétfőn az illetékes bírósághoz fordul veszélyes fenyegetés szabálysértésében, s a bíróság dönt majd, elrendeli-e az ügyben a nyomozást. Márton atya vasárnap az MTI-vel közölte: az elmúlt napokban ismeretlenek többször is leszaggatták a plébánia épületére kifüggesztett magyar zászlót, szombaton pedig üzenetrögzítőjén a következő mondatot hallhatta: "Amennyiben a Fidesz nevét kiejti a vasárnapi misén, úgy végzek önnel". A plébános hozzátette: korábban, és most vasárnap is tartózkodott a politizálástól a szentbeszédek elmondásakor.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek