Árpád
-2 °C
4 °C

A Defend állítja: ők nem követték Medgyessyt

Magyar Hírlap
2002.04.17. 08:44
Profinak tűnő, "Figyelő jelentés" című irományhoz jutott hozzá a Magyar Hírlap. A sokoldalas "akta" nyilvánosságra hozatala azt a cél szolgálhatja, hogy egy ismeretlen személy bizonyítsa: a szocialisták miniszterelnök-jelöltjét - akit az irat "Red King" fedőnevű célszemélyként említ - a Defend Security Kft. megfigyelte vidéki utazásai során. Az iratcsomó létezéséről elsőként a Népszabadság számolt be.

"Az irat hamisítvány, közlése provokáció" - nyilatkozta lapunknak Bárándy György ügyvéd, a Defend Kft. felügyelőbizottságának tagja, aki a Nyírfa-ügyben és más alkalmakkor is képviselte a hatóságok előtt Földi Lászlót, a titkosszolgálat volt ezredesét. Az ügyvéd hangsúlyozta: Földi arról tájékoztatta őt, hogy a Defend nem követte kampánykörútján március 11. és 14. között az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, és nem készített róla jelentést.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?