Judit
3 °C
7 °C

Székesfehérvári plakátháború

MTI
2002.04.17. 13:30
"Az MSZP, az SZDSZ és a Munkáspárt közös kampánycsapatát" vádolja Gógl Árpád volt egészségügyi miniszter, Fidesz-MDF képviselőjelölt plakátjainak leragasztásával a két kormánypárt székesfehérvári szervezete, a helyi szocialisták visszautasították a vádakat. A kormánypártok szerdai közleménye szerint "csak a jog előtt ismeretlenek, a városban nem" azok, akik leragasztották Gógl Árpád plakátjainak kétharmadát, a meghagyottakra pedig Hitler-bajuszt rajzoltak.

- A "MIÉP támogatásával" felirat iparszerű elhelyezése a XX. század legtragikusabb korszakainak, a szélsőjobb, valamint a szélsőbal diktatúráinak módszereit idézi - olvasható a közleményben, amely szerint 1990 óta ez az első eset a városban, hogy egy párt "durván és szélsőséges indulatokat gerjesztve személyében sért meg egy embert, és méltóságában egy várost".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?