Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyolc szavazóhelyiséghez hívtak mentőt

MTI
2002.04.21. 16:27
A mentőket többnyire idős emberek rosszulléte, illetve elesésből adódó balesete miatt országszerte nyolc szavazóhelyiséghez hívták vasárnap a kora délutáni órákig - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A fővárosban összesen hat ilyen eset történt: a III. kerületben egy 77 éves asszonyt, a XI. kerületben egy 72 éves asszonyt kellett rosszullét miatt a szavazóhelyiségből kórházba szállítani.

A IV. kerületben, illetve a XI. kerületben egy-egy 70 év körüli nő, továbbá a XI. kerületben egy 80 év körüli férfi elesett és fejsérülésüket kellett a helyszínen ellátniuk a mentőknek. Továbbá egy 70 év körüli férfit kezeltek a XVI. kerület egyik szavazóhelyiségében rosszullét miatt. Berettyóújfalun rosszul lett, Túrkevén pedig elesett és megsérült egy-egy választópolgár, mindkettőjüket kórházba szállították - közölte a mentőszolgálat szóvivője.