Ivó, Milán
EUR 383,38 Ft
USD 366,35 Ft
6 °C
26 °C

Rendőrségi eljárás röplapok miatt Derecskén

MTI
2002.04.21. 19:14
Hajdú-Bihar megye 7. számú egyéni országgyűlési választókerületének választási bizottsága eljárást kezdeményez a rendőrségen ismeretlen személyek ellen, akik a szavazás napján röplapokat terjesztettek Derecske területén - tájékoztatta a döntéstől az MTI-t Vasas Lászlóné, a területi választási iroda vezetője. Elmondása szerint a kampánycsendsértők "Ezt tesszük az agrártermelőkért" című röplapokat terjesztettek, amelyeken az egyik párt logója is rajta volt.

Vasas Lászlóné elmondta azt is, hogy a debreceni 3. számú választókerületi választási bizottsághoz a nap folyamán öt panasz érkezett kampánycsendsértésről. A bizottság valamennyi panaszt elutasította - mondta az irodavezető. Hozzátette: a 8. számú Balmazújváros központú választókerület választási bizottsága még nem hozott határozatot arról a panaszról, amely szerint két párt nevében is terjesztettek propaganda-anyagokat vasárnap.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek