Aliz
6 °C
14 °C

Felújítás, forgalomkorlátozás a Bartók Béla úton

2002.05.02. 14:36
Május 2-től elkezdődik a Bartók Béla út teljes felújítása. A beruházás több lépcsőben valósul meg, először az út közművezetékeinek felújítása, és a kábelek átépítése kezdődik meg.

A munkálatok miatt csütörtöktől helyi forgalomkorlátozásokra lehet számítani. A közműépítési munkák még nem zavarják jelentős mértékben az autós forgalmat: csak a munkaterületek mellett szűkül le a forgalom egy-egy sávra. A tömegközlekedés változatlan formában fennmarad.

Jelentős forgalomkorlátozással járó munkák csak június közepén kezdődnek. Június 11-től október végéig csak a tömegközlekedési járművek, a megkülönböztető jelzést használó járművek és a taxik közlekedhetnek a Bartók Béla úton. A villamosforgalom június 21-től két hónapon át szünetel. Ez idő alatt autóbuszok pótolják majd a villamosokat.

A felújítás után október végétől kiszámíthatóbb és csendesebb lesz a felszíni közlekedés, rendezettebb a környék, biztonságosabb és komfortosabb a közszolgáltatás. A teljes felújítás 2003-ban fejeződik be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?