Árpád
-2 °C
3 °C

Átvették a mandátumot a listás képviselők

MTI
2002.05.09. 13:29
Ötvenhat országgyűlési képviselő vette át megbízólevelét csütörtökön az Országházban a 2002. parlamenti választások országos listáról történő mandátumkiosztó ünnepségén. Az eseményen jelen volt Mádl Ferenc köztársasági elnök és részt vettek az ünnepségen az Országos Választási Bizottság (OVB) tagjai.

Ficzere Lajos, az OVB elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a testület a jogorvoslati eljárások lezárását követően május 4-i ülésén megállapította a 2002. évi országgyulési képviseloi választások országosan összesített hivatalos végeredményét, amelyet a Magyar Közlöny május 6-i számában hirdettek ki. Hozzátette, hogy ennek a közleménynek részét képezi azoknak a megválasztott országgyulési képviseloknek a névsora, akik az OVB határozata alapján a jelölő szervezetek országos listáin szereztek mandátumot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?