Ödön
1 °C
11 °C

Medgyessynek érzelmi kérdés a magyar falu jövője

MTI
2002.05.15. 12:54
Számomra a magyar mezőgazdaság sorsa, a falu jövője nem egyszerűen racionalitás, hanem érzelmi kérdés, több millió ember életéről van szó - hangoztatta Medgyessy Péter miniszterelnök-jelölt szerdán Budapesten a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) 5. közgyűlésén. A miniszterelnök-jelölt szerint a kővetkező években nyugodt, békés, biztonságos és prosperáló országban lehet majd élni. Bejelentette: az új kormány május 27-ére feláll. Medgyessy Péter utalt arra: bebizonyítják, hogy azok az ígéretek, amelyeket a választási kampányban az MSZP tett, teljesülnek. Erre várnak a nyugdíjasok, a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók és a családok is.

A mezőgazdaságról szólva közölte: kormánya megvalósítja a több mezőgazdasági érdekképviselettel, köztük a MOSZ-szal együtt kidolgozott agrárprogramját. E program teljesítésében a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségét partnernek tekinti.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?