Árpád
-2 °C
3 °C

Az MSZP reagált a Széchenyi-terv pályázatok felfüggesztésére

MTI
2002.05.16. 17:43
Láthatóan a kormány úgy hirdette meg kampánycélból a 2002. évre szóló Széchenyi-terves pályázatokat, hogy nem mérte fel, a pályázatok során mekkora költségvetési támogatási igény merülhet fel - mondta Veres János, az MSZP-frakció költségvetési munkacsoportjának vezetője csütörtökön az MTI-nek. A szocialista politikus mindezt arra reagálva nyilatkozta, hogy a Gazdasági Minisztérium (GM) jelezte: a rendelkezésre álló keretek lekötése miatt a GM május 21-i hatállyal felfüggeszti a Széchenyi-terv hét pályázatára a tenderek befogadását.

A GM közleménye a szocialista politikus szerint azt mutatja, hogy mintegy 100 milliárd forint összegű támogatási igény elbírálása van folyamatban. - Talán először gondolkodni, számolni kellett volna és csak utána meghirdetni a pályázatokat azzal a tartalommal, amilyennel meghirdették - mondta Veres János.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?