Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szili: Orbánnak nem lesz irodája a Parlamentben

MTI
2002.05.25. 15:11
Orbán Viktornak ex-miniszterelnökként nem lesz dolgozószobája az Országházban - jelentette ki Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szombaton a Hortobágyi Csárdában tartott sajtótájékoztatón. Szili Katalin kérdésre válaszolva emlékeztetett rá, hogy minden engedély nélkül kezdtek egy szoba felújításába az Országházban, majd miután ez kiderült, leállíttatták a munkát. Az Országgyűlés szocialista elnöke mindazonáltal kisstílűnek, a maga részéről pedig méltatlannak minősítette az erről folyó vitát, amivel a továbbiakban nem kíván foglalkozni.

Ugyancsak kérdésre válaszolva a házelnök kifejtette: mélységes csalódást keltett benne Orbán Viktor ügyvezető miniszterelnök politizálása. Egy demokráciában a miniszterelnöknek tudnia kell, hogy munkájáról a választók mondanak ítéletet, s ezt kellő nagyvonalúsággal kell viselni - jelentette ki.