Aliz
6 °C
14 °C

Deutsch: Az újonnan kinevezettek körében MSZMP KB ülést lehetne tartani

MTI
2002.06.01. 13:45
Deutsch Tamás tényszerűnek nevezte a Fidesz szombati konferenciáján, hogy ha Magyarországon a politikai baloldal kerül hatalomra, akkor politikai tisztogatás, bosszúhadjárat és B-listázás következik. A Fidesz alelnöke pártja budapesti rendezvényén a Medgyessy-kormány beiktatása óta eltelt néhány nap leváltásait újfent a leszámolásokról híres történelmi eseményhez, Szent Bertalan éjszakájához hasonlította. Az újonnan kinevezettek kapcsán azt mondta, hogy körükben határozatképes MSZMP KB ülést lehetne tartani.

Az Országimázs Központnál várható KEHI-vizsgálattal összefüggésben azt kérte, hogy akár a hivatal, akár a rendőrség, akár az ügyészség vizsgálja meg azt a keretszerződést is, amelyet hatmilliárd forint értékben Medgyessy Péter kötött 1996-ban egy nemzetközi kommunikációs céggel. Mint mondta: ha a Miniszterelnöki Hivatalnak a Happy End Kft.-vel kötött keretszerződése hibás, akkor hibás az a keretszerződés is, ami ennek mintájául szolgált és amelyet 1996-ban Medgyessy Péter pénzügyminiszterként kötött.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?