Árpád
-2 °C
3 °C

A Fidelitas a szavazatok megőrzéséért.

MTI
2002.06.06. 20:48
A választási eljárási törvény módosítását kezdeményezik a Fidesz parlamenti frakciójában helyet foglaló Fidelitas-politikusok annak érdekében, hogy a választási szavazólapokat ne semmisítsék meg a törvény által előírt 90. nap után, hanem őrizzék meg azokat legalább egy évig.

Rogán Antal az Országgyűléshez benyújtott törvénymódosító indítvány kapcsán csütörtökön az MTI-nek elmondta: a változtatás azt szolgálná, hogy a Fidelitas által a szavazatok újraszámlálásával kapcsolatban indított népi kezdeményezés ne veszítse értelmét azáltal, hogy a szavazólapokat megsemmisítik. A Fidesz ifjúsági társszervezetének alelnöke hozzátette, hogy a szavazócédulák megőrzésére irányuló szándék minden további nélkül támogatható, kivéve, ha valaki a népi kezdeményezést akarja ellehetetleníteni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?