Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fidesz: rossz kezekben az MSZP médiapolitikája

MTI
2002.06.07. 15:27
A közmédiumok jövőjéről szóló MSZP tájékoztatót követően Várhegyi Attila az MTI-nek pénteken azt mondta: nagyon sajnálja Újhelyi Istvánt, a szocialisták médiapolitikusát a közszolgálati médiumok jövője kapcsán tett nyilatkozata miatt.

Újhelyi István pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: az MSZP úgy látja, hogy a Fidesz azért aggódik, mert be fog fejeződni "a közpénzen folytatott agy- és pénzmosás a Magyar Televízió környékén", és mert az MSZP-SZDSZ-kormány vállalta, hogy nem enged további milliárdokat elkölteni egy ellenőrizetlen felhasználási struktúrában. A Fidesz pártigazgatója pénteken az MTI-nek a hírre reagálva azt mondta: Újhelyi István láthatóan megviseli, hogy több éve nem sikerült elvégeznie az egyetemet, így a vizsgaidőszak kellős közepén a vizsgadrukk kihat képviselői tevékenységére is. - Úgy tűnik, mintha nem ismerné a szavak jelentését - fogalmazott Várhegyi.

A Fidesz politikusa úgy véle: az MSZP-nek érdemes lenne megfontolnia, hogy tényleg jó kezekbe adta-e a médiapolitika képviseletét.