Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ellenzék bírálja a T. Ház működését

Magyar Hírlap
2002.06.11. 07:34
Kaotikus rendetlenségben működik a parlament a május 15-ei alakuló ülés óta - jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz-frakció ülését követően. A politikus szerint bár februárban az Országgyűlés elfogadta a tavaszi ülésszak munkarendjét, a jelenlegi házvezetés ezt figyelmen kívül hagyja és más időpontban, illetve más sorrendben tartják az azonnali kérdések és válaszok óráját, az interpellációkat és a kérdéseket.

Pokorni Zoltán, a Fidesz elnöke bejelentette: ez az utolsó hét, hogy a Fidesz megszavazza a parlament napirendjét. A politikus hangsúlyozta: megértően viszonyulnak az ülésezési rendhez, de az A és B hétre vonatkozó tervezet, vagyis hogy csak minden második héten lenne szavazás, inkább emlékezteti azokra az iskolai időkre, amikor a szabad szombat csak minden második hét végén járt. Kijelentette: továbbra is a háromhetes ülésezést tartják optimálisnak. Más témáról szólva kifejtette: az MSZP-s politikusok "pánikretorikával" válságot, rossz hírt próbáltak kelteni, Medgyessy Péter miniszterelnök és László Csaba pénzügyminiszter "feketére festették az eget" az ország gazdasági helyzetét elemezve.