Jolán
2 °C
4 °C

A BBC az Info Rádión

2002.06.13. 14:33
Exkluzív stratégiai partneri együttműködést kezdett 2002. június 10-től a BBC Világszolgálata és az InfoRádió. Minden hétköznap este kilenctől tízig hallható a BBC nemzetközi hírmagazinja, vasárnap pedig a londoni szerkesztőség kulturális, gazdasági és uniós témákat feldolgozó műsorai jelentkeznek a 95.8-as frekvencián.

A szigetország legfrissebb politikai, gazdasági és sporteseményeiről napközben a BBC magyar adásának munkatársai tudósítják első kézből az Info hallgatóit. Mark Brayne, a BBC World Service európai adásainak főszerkesztője elmondta: azért választották stratégiai partnerüknek az InfoRádiót, mert a hírrádió szerkesztési elvei - tapasztalataik szerint - igen közel állnak a BBC-hez. Úgy vélik, hogy a fővárosi régióban ezen a csatornán érhetik el a leghatékonyabb módon a BBC elsődleges célcsoportjának is számító döntéshozókat és véleményformálókat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?