Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felfüggesztette a Szili Katalin elleni eljárást a bíróság

MTI
2002.06.19. 13:56
Felfüggesztette a Szili Katalin ellen rágalmazás vétsége miatt indított eljárást szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB), egyben az ügy iratait elküldte a parlament elnökének "a feljelentett mentelmi jogának felfüggesztése tárgyában hozandó döntés érdekében". Erről Fótos Dániel, a szocialista politikust feljelentő Fidesz - Magyar Polgári Párt gyöngyösi szervezetének irodavezetője tájékoztatta szerdán az MTI-t, azt követően, hogy átvette a bíróság írásbeli végzését.

Tatár László a városi pártszervezet elnöke április 17-én tett feljelentést nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt Szili Katalin, az MSZP elnökhelyettese ellen a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatalnál. Eszerint a szocialista politikus a 2002. április 15-én megtartott, az MSZP által szervezett sajtótájékoztatón a Fidesz - Magyar Polgári Párt gyöngyösi szervezetéről azt állította, hogy "ellenszolgáltatás fejében hamis tanúzásra hívott fel több személyt, mely személyek nyilatkozataival támasztotta alá vádaskodását a helyi választási bizottság előtt".