Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövő csütörtökön egyeztetnek a főpolgármesterjelöltek

MTI
2002.07.09. 17:00
Kerekasztal-beszélgetésre hívta meg az eddig ismertté vált főpolgármester-jelölteket jövő héten csütörtökre a szimbolikus nevű Béke szállóba Gy. Németh Erzsébet, az MSZP fővárosi főpolgármester-jelöltje. A politikus elmondta: azért kezdeményezte a főpolgármester-jelöltek találkozóját, hogy meghatározhassák az őszi önkormányzati választás kampányában követendő alapelveket.

Gy. Németh úgy véli, hogy egy kulturált, agresszivitástól mentes kampány segíthet abban, hogy az utóbbi hónapokban kialakult feszült belpolitikai közhangulatban pozitív irányú változás következzen be. A politikus megjegyezte, némiképp gondot okozott számára az, hogy a polgári erők által támogatott, de független jelöltként induló Schmitt Pálnak a meghívót hova, milyen címre küldje. Végül is a Fidesz országos központja helyett, a Magyar Olimpiai Bizottsághoz juttatta el invitáló levelét.