Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán az árvízi újjáépítésről

MTI
2002.07.20. 13:19
Orbán Viktor szerint a 2001. március 6-i tiszai árvízkatasztrófát követő újjáépítés az ország összefogásának emlékeként marad fenn a történelemben. Ezt a Fidesz - Magyar Polgári Párt politikusa, eximiniszterelnök szombaton Csarodán jelentette ki, ahol az újjáépítés záróünnepségén mondott beszédet.

A volt kormányfő emlékeztetett arra, hogy a katasztrófa után az ország egy emberként fogott össze a szatmár-beregi térség árvízkárosultjainak megsegítéséért, a tönkrement falvak életének újraindításáért. - Az összefogás eredményeként a munkálatokkal megbízott konzorcium hat cége és alvállalkozóik a megrongálódott 2870 lakóházat újjáépítették, illetve helyreállították, rendbe tették a középületeket, utakat, csatornákat, jutott pénz fejlesztésre, továbbá 6566 kárt szenvedett gazda megsegítésére is - mondta Orbán Viktor.