Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az MFB furcsállja a PSZÁF nyílt levelét

MTI
2002.08.10. 10:42
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) vezetése furcsállja, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), egy országos hatáskörű közigazgatási szervezet nyílt levelezésbe bocsátkozik - derül ki az MFB közleményéből.

A PSZÁF elnökhelyettese ugyanis pénteken nyílt levélben utasította vissza az MFB elnökének kijelentését, amely szerint korábban a felügyelet vizsgálata az MFB-nél csak a felszínen mozgott, és nem derített fel komoly visszásságokat.

Az MFB Rt. szakmai kérdésekben nem kíván a sajtóban vitát folytatni, a hivatalos megkeresésekre pedig mindenkor hivatalos formában válaszol - derül ki a közleményből.

Az MFB közleményében leszögezi: a felügyeleti vizsgálat alapján hozott határozatokkal a társaság vezetése egyetért, és azok szellemében folytatja tevékenységét.