Judit
2 °C
7 °C

Hír Tv: internetes hírszolgáltatás januártól

2002.12.03. 17:56
Az egyelőre kisérleti adással jelentkező Hír Tv internetes hírszolgáltatás beindítását tervezi. A hirtv.hu domaint jelenleg árulják, a hirplusz.hu regisztrációját pedig december elsején kezdeményezték domainbrókerek.
Januárban megkezdi az internetes hírszolgáltatást a kísérleti adással hétfő óta jelentkező Hír TV - értesült az adó marketing igazgatójától kedden az MTI. Dobrányi Tamás közlése szerint keddtől olvashatók a csatorna eléréséhez szükséges információk a www.hirtv.net oldalon, amelynek leendő struktúrája mostanra véglegesedett.

Dlusztus Imre főszerkesztő úgy nyilatkozott, akkor kívánják elkezdeni a világhálón a hírszolgáltatást, amikor már teljes mértékben összeállt a televízió tartalma. A Hír TV honlapján olvasható közlés szerint a csatorna próbaüzemet követő hivatalos adása 2003. január másodikától fogható a helyi kábelhálózatokon, minden nap reggel 6-tól este 23 óráig.

Mutánsok

A www.hirtv.hu domaint egyébként még másfél évvel ezelőtt jegyeztette be egy magánszemély, aki az oldal tanúsága szerint most árulja a nevet. A www.hirplusztv.hu regisztrációját pedig ugyanaz a zalaegerszegi Zebra Klub Kft. kezdeményezte december elsején, ami korábban bejegyezte, majd eladta a Fidelitasnak a www.hajramagyarok.hu-t, és a Medgyessy-ügy kirobbanásának harmadik napján kezdeményezte a www.d-209.hu- regisztrálását.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?