Olivér
5 °C
8 °C

Egymilliárdért reklámozzák az Új Tulajdonosi Programot

2008.03.06. 16:27
Több mint egymilliárd forintot szán az Új tulajdonosi Program reklámozására a kabinet, az ehhez szükséges közbeszerzési eljárásokat már ki is írták. Médiakampányra a pénzből 750 milliót költenek majd el.

A kormány tájékoztatni szeretné az embereket az Új tulajdonosi program tartalmáról, mivel mindenki számára lehetőséget kíván biztosítani a tulajdonszerzésre, ezért a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. négy közbeszerzési eljárást írt ki, nettó 1.25 milliárd forint összértékben - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő.

Ismertetése szerint a kreatív tervezési- kampányszervezési és ügyfélkapcsolati feladatok ellátására nettó 167 millió forintot, PR- és rendezvényszervezési feladatok ellátására nettó 83 millió forintot szánnak. Médiatervezési és -vásárlási feladatokra nettó 750 milliót, nyomdatermékek előállítására és terjesztésére nettó 250 milliót fordít a kabinet - mondta Budai Bernadett.

Hangsúlyozta, hogy az ajánlattevőkkel szemben elvárás az általános szakmai referencia, a kiválasztás szempontja a legjobb ár. A közbeszerzések két fontosabb dátumaként a kormányszóvivő 2008. április 4-ét és 2008. április 21-ét említette; előbbi a benyújtás, utóbbi az eredményhirdetés időpontja.

"A széleskörű tájékoztatás biztosítja azt, hogy ne csak kevesek számára jelentsen lehetőséget a program, hanem azok is tulajdonossá, befektetővé válhassanak, akiknek jövedelme, megtakarítása - vagy éppen pénzügyi területen való járatlansága - ezt eddig nem tette lehetővé" - emelte ki Budai Bernadett.

Emlékeztetett arra, hogy a kormánynak nemcsak jogszabályban előírt kötelezettsége, hanem felelőssége is, hogy az állampolgárokat tájékoztassa az őket érintő döntésekről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?