József, Bánk
-7 °C
0 °C

Megszűnhet Keller és Baja hivatala

2003.04.25. 09:59
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem kerül a pénzügyminisztériumhoz Keller László államtitkársága. A Magyar Nemzet értesülései szerint a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi államtitkárságát egyszerűen megszüntetik. Hasonlóan járhat Baja Ferenc is, neki azonban az uniós felkészülés kommunikációjában új szerepet szánnak.
Megszüntethetik a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi és társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkárságait - értesült a Magyar Nemzet. Bár korábban arról volt szó, hogy a Keller László vezetésével működő közpénzügyi államtitkárság a pénzügyminisztérium felügyelete alá kerül, ám a napilap információi szerint Keller "mindenkinek púp a hátán".

A Nemzet úgy tudja, Baja Ferenc társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága is megszűnhet. A hivatalos indok a napilap értesülései szerint az lehet, hogy az EU-népszavazás lebonyolításával lejárt az államtitkárság mandátuma. Az államtitkárnak az újság információi szerint az uniós felkészülés kommunikációjában szánnak új szerepet.