Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kóka János decemberben nevezi meg utódját a GKM élére

2007.10.16. 13:06
Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter december közepén nevezi meg utódját a gazdasági tárca élére.

December közepén derülhet csak ki, ki lesz Kóka János utóda a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium élén. Kóka János ekkor fogja megnevezni utódát, mondta a miniszer Tihanyban, az Internet Hungary konferencián.

Bár Kóka János korábban többször úgy nyilatkozott, megfér egymás mellett a tárcavezetői és a pártelnöki poszt, július 20-án bejelentette, hogy az év végén távozik a minisztérium éléről.

Döntését azzal indokolta, hogy így a jövőben minden erejét a liberális párt megszervezésére tudja fordítani. A pártelnökség mellett, ha az SZDSZ-frakció hozzájárul, a képviselőcsoport vezetését is szeretné átvenni - tette hozzá.

Kóka akkor elmondta: a kormányfővel abban is megállapodtak, hogy a koalíció stratégiai vezetését ellátó kormánykabinet munkájában továbbra is részt fog venni.