Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C

Kohnvergenciával vicceltek a Fidelitas honlapján

2007.08.09. 15:44
Mulasztás és figyelmetlenség miatt kerülhetett a Fidelitas honlapjára a kiemelt alkotások közé egy Kohnvergencia program feliratú montázs. Az ifjúsági szervezet elhatárolódik, és elnézést kér.
Egy kohnvergenciás plakát

A Fidelitas elhatárolódik egy honlapjára felkerült plakát tartalmától, miután több sajtóorgánum is kifogásolta "Kohnvergencia program" feliratú montázst.

Ágh Pétert, a Fidelitas ügyvezető alelnökét a Klubrádió szerdai műsorában kérdezték a "Kohnvergencia program" feliratú képről, amelyet a Fidelitas "Mit kaptál Gyurcsánytól" elnevezésű pályázatára küldtek be. A montázst ezt követően vették le a Fidelitas honlapjáról.

Fidelitas elnöksége a műsor után közleményben tudatta: szerdán derült fény arra, hogy honlapjukra a "szervezet céljaival, szellemiségével össze nem egyeztethető, elfogadhatatlan ábrázolás került fel". A közlemény szerint a Fidelitas elnöksége elhatárolódik az említett plakát tartalmától, egyben elnézést kér a történtek miatt.

A tájékoztatás szerint a kép "mulasztás és figyelmetlenség folytán kerülhetett a kiemelt alkotások közé" a szervezet honlapján, így Ágh Péter azonnal levetette a honlapról, majd belső vizsgálat indításáról intézkedett, hogy megtalálják a felelőst.

Ágh Péter csütörtökön a közleményben foglaltakhoz nem akart mást hozzáfűzni.