Ágnes
-1 °C
2 °C

'Best of Kövér' címmel készít kiadványt az MSZP

2004.04.26. 18:59
Kövér László, a Fidesz választmányi elnökének elmúlt tizennégy évben tett kijelentéseiből készít füzetet az MSZP. A várhatóan 'Best of Kövér' címen megjelenő kiadvánnyal a szocialisták a legnagyobb ellenzéki párt kettőségére akarják felhivni a figyelmet, mondta Juhász Gábor MSZP-s frakcióvezető-helyettes. Kövér megtisztelőnek érzi a figyelmet.
'Best of Kövér' címmel füzetet készít az MSZP, tudta meg az Index. Juhász Gábor szocialista frakcióvezető-helyettes megerősítve információnkat elmondta, a kiadvány Kövér László az elmúlt tizennégy évben tett kijelentéseinek lesz gyűjteménye. Az MSZP-ben azután döntöttek, hogy kiadványt állítanak össze, hogy a Fidesz választmányi elnöke két hete arról értekezett, vajon külföldi titkosszolgálatok mozgatják-e a magyar kormányt.

Kövérre mindig lehet számítani

Juhász szerint kettőség jellemzi a Fideszt, hiszen amíg Áder János csatlakozott Medgyessy Péter minisztereknök EU-s politikai nyilatkozatához, addig Kövér László folyamatosan "Csurka István-i magasságokat" ver. Kövérre "mindig lehet számítani", mondta Juhász. A kiadványt a szocialisták a héten kivánják bemutatni. Hogy kinek? Juhász szerint azoknak a közéleti szereplőknek, akiket elborzasztanak Kövér kijelentései, amiből "minden évben van egy-kettő".

Az szt-tiszti jelentések érdekesebbek

Kövér László megtisztelőnek nevezte a szocialisták figyelmét, ugyanakkor úgy véli, hogy "Medgyessy Péter szt-tiszti jelentései nagyobb érdeklődésre tartanának számot".