16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Szaros a másik oldal is

2007.06.26. 09:41
A Fidesz és az MDF mellett a szocialisták is érintettek az olajügyekben, állítja legújabb blogbejegyzésében Kármán Irén. A szombaton félholtra vert újságíró ugyanakkor esélyt adna az MSZP-nek az igazság feltárására.

A Fidesz és az MDF mellett a szocialisták is belekeveredtek az olajbotrányokba, állítja blogjában Kármán Irén. "Azt kérdeztétek és kérdezik folyamatosan tőlem, hogy mi arról a véleményem, hogy szaros-e a másik oldal is. Igen. Kormányokon átívelően folyt a rendszerváltás utáni legnagyobb gazdasági bűncselekmény-sorozat" - írta a szombaton életveszélyesen megvert újságíró.

Kármán korábbi blogbejegyzésében a Fidesz és az MDF "álszent szolidarítása" ellen tiltakozott, mondván a két párt nem adott elég segítséget az olajügyeket vizsgáló bizottságnak.

Kármán ugyanakkor a szocialistákra utaló bejegyzésében is elhelyezett egy oldalvágást a Fidesz irányába. "(...) úgy gondolom, hogy kormányváltás helyett és időközi választások helyett a törvényes hatalomnak kell megadni azt az esélyt, hogy kisöpörje azt, ami a szőnyeg alatt van, és lehetőséget adjon arra, hogy ne egy bezárkózott, megfélemlített országban éljünk" - írta.  • Tippek
  • Hírek