Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Kuncze tanácsadó céget alapított

2007.06.20. 09:10
Kapcsolódók (15)
Hárommilliós alaptőkével céget alapított Kuncze Gábor, az SZDSZ nemrégen leköszönt elnöke. A Fragor Kft.-t feleségével közösen tulajdonolja a politikus, aki a cégalapítással már a 2010. utáni időkre készül.

Elviekben már működik a Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök, illetve felesége által létrehozott Fragor Kft, közölte a politikus a Népszabadságnak nyilatkozva. A napilap szerint a vállalkozást május közepén már nyilvántartásba is vették. A politikus jelezte, cégalapítása egy újabb lépés a 2010. utáni időkre való felkészülésben, amikor véglegesen kiszáll a politikából.

A vállalkozást hárommilliós alaptőkével hozták létre, s fő tevékenységeként üzletviteli tanácsadást jelölték meg. Kuncze egyelőre nem tudta megmondani, milyen munkákat fog végezni a cég, és passzal válaszolt arra is, hogy van-e már ügyfele.

A Népszabadságból kiderül az is, hogy a cégjegyzékben tevékenységi körként a számviteli, adószakértői tevékenység, szakmai középfokú oktatás és máshová nem sorolt felnőtt- és egyéb oktatás szerepel. A cég ügyvezetője Kuncze Gábor lett.