Szilvia
5 °C
16 °C

Újra polgármester nélkül Lácacséke

2002.01.04. 09:15
Ebben a ciklusban másodjára tartanak időközi választásokat a 470 lakosú Lácacsékén, mert másodszor távozik a település első embere egy helyi céghez. A falu két volt előljárója egyébként férj és feleség.
Lemondott tisztségéről a 470 lakosú bodrogközi település, Lácacséke polgármestere, Téglásné Renyó Éva. A község jegyzője, Sipos Zoltánné az MTI-nek csütörtökön elmondta: a falu eddigi első embere azzal indokolta távozását, hogy egy helyi mezőgazdasági és fuvarozási vállalkozásnál kapott állásajánlatot, amit el akar fogadni.

Az időközi polgármester választást várhatóan március 17-re tűzik ki, a jelöltállítás határideje február 22. A községben ebben az önkormányzati ciklusban már másodszor kell időközi polgármester-választást tartani.

Lácacséke korábbi polgármestere, Téglás Csaba, a most távozó polgármester férje 1999-ben hasonló indokkal távozott, és annak a vállalkozásnak lett a vezetője, ahol most felesége is elhelyezkedik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?