Stricitanfolyam a Narancsban

2007.06.07. 10:56
Kollégája bosszújára gyanakszik az inkei tanárnő, morális pánik sújtja a szingliket, Nyakó István nem hajléktalan. Lapszemle.
Pedagógustársát vádolja az inkei tanárnő erotikus képei kiszivárogtatásával: Gács Katalin a Blikknek és a Borsnak is azt nyilatkozta, hogy az iskola menesztett igazgatójának bosszúja állhat a neten terjesztett fehérneműs fotók botránya mögött. A tanárnő azt mondja, csak volt kollégája férhetett hozzá a jelszóval védett képekhez, mielőtt letörölte volna azokat az iskola számítógépéről. A tanárnő perelni szándékszik a képek közreadóit.

A nőt havonta verni kell - derül ki az eheti Magyar Narancsból. Mármint ha prostituáltként nekünk dolgozik. A Striciprojekt című riport részletes útmutatással szolgál kezdő vállalkozóknak, hogyan kell lányokat futtatni. A szexipari menedzser fizeti a bérelt lakást, a hirdetéseket, a fotózásokat, a ruhákat és a mobiltelefont, a havi félmilliós bevételből a lányoknál csak költőpénz maradhat. Rizikós biznisz, másfél év letöltendő börtönbüntetéssel sújtható.

Domokos Lászlót, Békés megye 5. számú választókerületének országgyűlési képviselőjét tartja az egyik legjobban kereső magyar politikusnak a Magyar Narancs. A lap számításai szerint a pozícióhalmozó Domokos 1990 óta közéleti munkája ellenértékeként minimum bruttó 200 millió forintot keresett, a pontos számot azonban nem sikerült kideríteni, mert az Országgyűlés Hivatala az adatszolgáltatásért 317 ezer forintot kért volna. Az ügyet az adatvédelmi ombudsman vizsgálja.

Morális pánik sújtja a szingliket, áll a mai Népszabadságban. A magyarok többsége a házasság híve, és a társadalmi értékek veszélyeztetőit látja a szinglikben, noha a többségük nem önként vállalja ezt az életformát. Eközben nő a házasságon kívül született gyerekek száma, a listavezető Veszprém megyei Devecserben 2005-ben három gyerekből kettő házasságon kívül született.

Nyakó István nem hajléktalan, írja a mai Magyar Nemzet. A személyiségi jogi perben vesztes képviselő nem fizetett kártérítést Papcsák Ferencnek, de miskolci lakcíme megszűnt, ezért a végrehajtók nem tudják behajtani a volt képviselőtársának járó pénzt. Nyakó a lapnak azt mondta, most a csereháti Szanticskán lakik. A polgári napilapból kiderül még az is, hogy veszélybe került a hazai mangalicatenyésztés: az ősi fajta egyre kevésbé kelendő a spanyol piacon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla